De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

Passief bouwen in ‘Selekt’ HSB elementen Naast de ‘passief’ kozijnen van de timmerselektgroep is er nu ook de ontwikkeling van de Passief ‘selekt’ HSB elementen.

De houtskeletwanden kunnen geleverd worden in vele afwerkingen en met een Rc waarde van Rc =0,4 tot Rc = 9,5. Van traditionele isolatie tot inblaasisolatie.

U geeft aan welke Rc waarde nodig is en wij stellen uw wanden samen. Zo is het ook mogelijk te werken met een speciale leidingruimte met geïntegreerde kabelgoot. Of kunnen we uw wanden voorzien van onderhoudsarme gevelbekleding, zoals Accoya delen of Nobelwood. Om ruimte te winnen is het zelfs mogelijk uw wanden in de fabriek te voorzien van ‘’metselwerk’ Zowel voor Renovatie als Nieuwbouw kunt u een beroep doen op de snelheid, kwaliteit en duurzaamheid van deze innovatieve “Selekt’’ houtskelet concepten.

Op de permanente kennis en congrescentrum Innovatie Centrum Duurzaambouwen = ICDubo te Rotterdam is bovenstaande Selekt-houtskeletbouw wand te bewonderen. (www.icdubo.nl)

De TimmerSelekt groep is een groep van 12 timmerfabrieken die al 20jaar samenwerken aan innovatieve, kwalitatieve en duurzame kozijnen en houtskelet onderdelen. Timboco heeft zich gespecialiseerd in de productie en montage van deze Selekt HBS elementen.

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig