De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

Bij de houtskelet afdeling van TIMBOCO kunt u terecht voor allerlei oplossingen in houtskelet. Middels een goed georganiseerde planning, gedegen tekenwerk en werkvoorbereiding en een goed geoutilleerde productiehal zijn we in staat vele vormen van houtskeletbouw te produceren. Zowel complete als gedeelten van woningen (zoals gevels, binnenwanden, vloeren, daken en dakkapellen kunnen door ons in alle vormen en hoeveelheden worden geproduceerd.

Met de kennis die we in huis hebben is geen enkele uitdaging ons te groot. Samen met de afdeling Kozijntechniek zijn we in staat complete afgewerkte gevels, gevelvullende elementen en dakkapellen te leveren die zijn voorzien van kozijnen met of zonder glas en diverse buitenbekledingen. Onze leveringen strekken zich uit over geheel Nederland. Uiteraard moeten de producten voldoen aan de geldende eisen van KOMO en SKH om zo met een verzekerde garantie geleverd te kunnen worden.

 

houtskeletbouw  houtskeletbouw

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig