De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

Het TimmerSelekt passiefkozijn is in diverse uitvoeringen mogelijk. De kozijnprofielen zijn, indien nodig, opgebouwd uit hout dat voorzien is van een isolatie materiaal. De beglazing wordt uitgevoerd in Triple glas waarbij de U-waarde van het glas kan variëren van 0,5 tot 0,9 W/m2.K.

Het TimmerSelekt passiefkozijn wordt met de juiste materialen en in goed overleg met de opdrachtgever op elkaar afgestemd, zodat er een juiste warmtestroom en de gewenste U-waarde in het gevelelement ontstaat.,

Door het toepassen van de juiste materialen op de juiste plaats kunnen er gevelelementen gerealiseerd worden waar de U-waarde kleiner is dan 0,8W/m2.K.

Waarom een Passiefwoning?
Comfortabel en gezond: Een Passiefwoning is in de winter en in de zomer comfortabel. Mede door toepassing van ademende materialen wordt er een prettig woonklimaat gerealiseerd. Uw huis kan lucht en vocht beter reguleren waardoor uw huis niet aanvoelt als een plastic zak.

Energiebesparing: Energiebesparing is een noodzaak! Een passief woning gebruikt 80% minder energie dan een traditionele woning. Dit bespaart u natuurlijk enorm in uw maandelijkse lasten. Bovendien wordt u minder afhankelijk van de alsmaar stijgende energieprijs. Dus een erg duurzame oplossing voor zowel de aarde als uzelf: u stoot minder CO2 uit en u bespaart langdurig door uw verminderde energieverbruik.

Een duurzame investering: De overheid bepaalt in het bouwbesluit de energiezuinigheid waarin nieuwbouwhuizen moeten voldoen. De maat die hiervoor wordt gebruikt is de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt). De norm is 0,6 Deze Coëfficiënt zal in 2015 verder verlaagd worden naar 0,4. Een Passiefwoning is deze regelgeving ver vooruit en heeft een EPC-norm van ongeveer 0,2.

 

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig