De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

AFGERONDE PROJECTEN

 


 


 

 


 

Begin 2014 heeft Timboco op het bedrijventerrein aan de Kiel 2 een nieuwe productiehal gebouwd voor de Prefab afdeling.

Na 3 maand kon de hal in gebruik worden genomen en inmiddels wordt er volop geproduceerd op twee productielijnen.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drie nieuwe co-makers voor Trebbe

Timboco Kozijntechniek, Westerveld & Nederlof en De Vries Trappen: zij hebben zich verbonden aan Trebbe als co-maker. En dat deden zij op een wel heel bijzonder moment: 11-12-‘13 om 14.15 uur. Op dat tijdstip werden in het hoofdkantoor van Trebbe in Enschede de contracten getekend. Vervolgens werd een bouwhekdoek onthuld met daarop alle negen co-makers op een rij.

 

Trebbe werkt nu samen met in totaal negen co-makers voor alle projecten die gebaseerd zijn op het woonconcept Basiswonen. Het voornaamste doel van deze samenwerking is de kwaliteit van de conceptwoning niet alleen te waarborgen, maar ook voortdurend te optimaliseren. Tegelijk willen we steeds efficiënter werken. Met als resultaat een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het motto daarbij is: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Enthousiasme en gedrevenheid

Timboco Kozijntechniek uit Drachten en Westerveld & Nederlof uit Breedenbroek zijn co-maker op het gebied van kozijnen. De Vries Trappen uit Heerenveen neemt de houten trappen op zich. Alle drie de co-makers zijn erg enthousiast over hun samenwerking met Trebbe. 

Fokke van Houten, algemeen directeur van Timboco Kozijntechniek: “We zijn een innovatieve timmerfabriek en constant bezig met verbetering in kwaliteit en efficiëntie. Deze kennis willen we graag delen in onze samenwerking met Trebbe, waarna de eindgebruiker ervan kan profiteren”.

 

 

 

September 2010 is de nieuwe kozijnsteek in gebruik genomen die speciaal is ontwikkeld voor het plaatsen van concept III kozijnen. Bij concept III worden de kozijnen afgelakt, beglaasd en op het allerlaatste moment in het bouwproces geplaatst door Timboco kozijntechniek.

Lees meer...

Persbericht  Drachten, 2 november 2012

Timboco kozijntechniek BV is genomineerd voor: "beste leerbedrijf van Nederland".  Jaarlijks organiseert Kenniscentrum Stichting Hout&Meubel (SH&M) de verkiezing van Beste SH&M Leerbedrijf. Uit ca. 3500 bedrijven zijn de genomineerden inmiddels bekend gemaakt door de SH&M selectiecommissie. Timboco kozijntechniek uit Drachten behoort tot de drie beste leerbedrijven van Nederland binnen de hout- en meubelbranche. Voor deze verkiezing zijn verder genomineerd: Verweij Houttechniek uit Woerden en Teamwork Interiors uit Terborg .

Lees meer...

In mei is de nieuw aangeschafte CNC omfreesmachine geinstalleerd voor het feilloos omfrezen en inkrozen van ramen, deuren en kozijnstijlen.

Lees meer...

In maart 2009 heeft Timboco kozijntechniek het certificaat concept III verkregen.Door het leveren en monteren van kozijnen in een project van 6 woningen in Lemmer is de laatste stap gezet voor het verkrijgen van dit certificaat.

Lees meer...

Subcategorieën

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig