De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

AFGERONDE PROJECTEN

September 2010 is de nieuwe kozijnsteek in gebruik genomen die speciaal is ontwikkeld voor het plaatsen van concept III kozijnen. Bij concept III worden de kozijnen afgelakt, beglaasd en op het allerlaatste moment in het bouwproces geplaatst door Timboco kozijntechniek.

De grote voordelen van concept III zijn: Bij renovatie: - Alles in één hand, garanties en verantwoordelijkheden zijn duidelijk - Zo weinig mogelijk overlast voor de bewoners - Geen steigers nodig in verband met mechanisch plaatsen - Geplande afspraken met bewoners zijn strikt na te komen - Hoge aanvangskwaliteit Bij nieuwbouw: - Snelle levering van stelkozijnen - Geen stagnatie in de bouwperiode - Beglazing in een geconditioneerde ruimte - Schilderwerk onder beheersbare omstandigheden - Kozijn wordt al geplaatst als voeg- en stucwerk gereed is - Geen beschadigingen aan hang- en sluitwerk - Geen diefstal van kozijnen mogelijk - Mechanische montage, dus verlichte arbeidsomstandigheden - Geen opslag op de bouwplaats - Kopers wensen kunnen in een later tijdstip nog bepaald worden - Kozijn wordt al geplaatst als voeg- en stucwerk gereed is - Geen beschadigingen aan hang- en sluitwerk of krassen op het glas - Geen faalkosten - Minder onderhoud (lage exploitatiekosten) Kortom, de geringe meerprijs van het kozijn wordt dubbel en dwars terug verdiend in geld, kwaliteit en duurzaamheid!!

kozijnsteker 

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig