De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

AFGERONDE PROJECTEN

Persbericht  Drachten, 2 november 2012

Timboco kozijntechniek BV is genomineerd voor: "beste leerbedrijf van Nederland".  Jaarlijks organiseert Kenniscentrum Stichting Hout&Meubel (SH&M) de verkiezing van Beste SH&M Leerbedrijf. Uit ca. 3500 bedrijven zijn de genomineerden inmiddels bekend gemaakt door de SH&M selectiecommissie. Timboco kozijntechniek uit Drachten behoort tot de drie beste leerbedrijven van Nederland binnen de hout- en meubelbranche. Voor deze verkiezing zijn verder genomineerd: Verweij Houttechniek uit Woerden en Teamwork Interiors uit Terborg .

Timboco investeert al jaren met overgave in het opleiden van nieuwe medewerkers. Aandacht voor de leerlingen en de kwaliteit voor het vak zijn naast het bieden van een goede toekomst, de drijfveren van Timboco. Bij Timboco worden houten kozijnen, ramen en deuren gemaakt en ook is er een afdeling voor houtskeletbouw elementen. Er werken momenteel ca.35 mensen.

Met de wedstrijd wil Kenniscentrum SH&M de aandacht vestigen op het belang van leren in de praktijk binnen mbo-opleidingen. Op de werkvloer van de bijna 3500 erkende leerbedrijven krijgen de leerlingen het vak pas echt in de vingers. Zo ook bij de beide bedrijven van Timboco. Via deze verkiezing laat Timboco zien dat ze graag investeren in de vakmensen van morgen.

Een jury bezoekt alle genomineerde leerbedrijven om deze te beoordelen. Deze jury maakt de uitslag bekend op dinsdag 13 november bij Schilte houtbewerking uit IJsselstein. Bij een eventuele winst van Timboco kozijntechniek wordt het bedrijf voorgedragen voor de landelijke verkiezing van alle bedrijfstakken welke medio maart 2013 zal plaatsvinden in opdracht van het ministerie van OCW.

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig