De Kiel 2
9206 BG Drachten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL NU 0512 - 51 02 95

Timmerfabriek Timboco is continu op zoek naar verbetering van de producten en nieuwe ontwikkelingen. Dit geld ook voor ons personeel, wij besteden veel tijd aan opleiden en begeleiden van ons personeel en leerlingen. Voor aanwas van personeel zijn we dan ook mede aandeelhouder van het SPTE. Het opleidingsorgaan voor jongeren in de Timmerindustrie.

Ook geven wij vaak mogelijkheden aan jongeren om stage te lopen bij ons bedrijf. Dit geld voor snuffelstages, ZMLK leerlingen, MBO en HBO studenten. Bijna 80% van ons personeel komt uiteindelijk via deze weg bij ons bedrijf. In 2012 is ons bedrijf genomineerd als beste leerbedrijf uit ca. 3500 bedrijven in de houtverwerkende industrie.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Een open sollicitatie mag natuurlijk altijd en kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 
 
 

De Kiel 2, 9206 BG Drachten
T (0512) 51 02 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM TIMBOCO

  • Oog voor milieu
  • Eigen timmerfabriek
  • 35 jaar ervaring
  • Zowel losse delen als prefab
  • Flexibel en kundig